logo

Voice Handicap Index Online

Ontdek hoe VoxVibes jou als vocal coach of logopedist kan ondersteunen bij het verbeteren van de stemkwaliteit en communicatieve vaardigheden van jouw cliënten. Schrijf je nu in voor onze mailinglijst en ontvang vroege toegang tot ons online Voice Handicap Index portaal.

Wat is de Voice Handicap Index?

De Voice Handicap Index (VHI) is een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst die specifiek is ontworpen om inzicht te krijgen in de impact van stemproblemen op het dagelijks leven. Of je nu een logopedist bent die werkt aan stemrevalidatie of een vocal coach die streeft naar optimale vocale prestaties, de VHI biedt waardevolle inzichten bij de start van de behandeling.

Onze Online VHI-service

Bij VoxVibes hebben we de VHI beschikbaar gemaakt als een online service, zodat jij als professional gemakkelijk toegang hebt tot dit waardevolle meetinstrument. Het invullen van de VHI stelt je in staat om een grondige evaluatie van de stemgezondheid van jouw cliënten uit te voeren. Op basis van de resultaten kunnen wij je ondersteunen bij het ontwikkelen van aangepaste behandelplannen, afgestemd op specifieke doelen en behoeften.

De Voordelen van Onze Online Omgeving

Het handmatig verwerken van de scores op de papieren VHI formulieren kost onnodig veel tijd. De VoxVibes Voice Handicap Index wordt daarom aangeboden in een online portaal, waardoor je profiteert van een naadloze en tijdbesparende ervaring. Geen gedoe met papieren formulieren of handmatige verwerking. Met onze online omgeving kunnen jij en jouw cliënten de VHI eenvoudig invullen vanaf elke locatie met internettoegang. Dit biedt niet alleen het voordeel van directe toegang tot de resultaten, maar stelt je ook in staat om de voortgang van jouw cliënten nauwlettend te volgen. Daarnaast zorgt de beveiligde digitale omgeving voor de vertrouwelijkheid van de ingevulde gegevens.

Waarom inschrijven voor onze mailinglijst?

We zijn momenteel bezig met de ontwikkeling van onze online VHI service. Door je in te schrijven voor onze mailinglijst ontvang je als eerste en tegen gereduceerd tarief toegang tot ons online VHI portaal. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in vocale gezondheid en de mogelijkheden die VoxVibes jou als professional kan bieden.

Schrijf je vandaag nog in!
Mis de kans niet om als eerste en voordelig de dienstverlenging aan je clienten te verbeteren. Schrijf je vandaag nog in voor onze mailinglijst en verlos jezelf van papieren formulieren en rekenfouten.